Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Youtube-ster Average Rob en zijn broer willen over 6 maanden een Ironman triatlon doen
Wanna-be Ironmans Arno The Kid en Average Rob ontmoeten Ironman wereldkampioenen Luc en Frederik Van Lierde (foto: Youtube Average Rob)
Nieuws

Youtube-ster Average Rob en zijn broer willen over 6 maanden een Ironman triatlon doen

De bekende Youtube-ster Average Rob is het nieuwe jaar gestart met een redelijk stevige voornemen: hij wil samen met zijn broer op 6 maanden tijd een Ironman triatleet worden. Average Rob deed al een sprint-triatlon samen met Marten Van Riel en beloofde in een van zijn enorm populaire videoblogs toen aan onze Belgian Hammer dat hij ooit een Ironman zou doen. En dat moet er in 2023 van komen. Op Youtube kan je Average Rob en zijn broer Arno The Kid volgen tijdens het hele traject. In de eerste episode trekken ze naar Energy Lab voor een fietstest, spreken ze voor een eerste keer af met hun dietiste en maken ze kennis met twee Ironman-iconen die de twee broers gaan coachen: Luc en Frederik Van Lierde.