Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Noorse toptriatleten delen voor het eerst beelden van indrukwekkende winter tests
Kristian Blummenfelt gaat voluit tijdens een fietstest in zijn wintertraining
Extra

Noorse toptriatleten delen voor het eerst beelden van indrukwekkende winter tests

De wintermaanden worden door de Noorse toptriatletenKristian Blummenfelt en Gustav Iden gebruikt om allerlei performance tests te doen, waarmee ze in kaart brengen hoe het er met het lichaam voor staat en waar ze nog kunnen verbeteren. Er is al veel gezegd en geschreven over de hoge volumes en het intense karakter van de trainingen van de Noorse triatleten. Voor het eerst in de geschiedenis hebben ze camera’s toegelaten in hun trainingscentrum in het Noorse Bergen, waar deze tests plaatsvinden, en dat levert een interessante video op. “We doen dit niet om indruk te maken op anderen, maar om data te vergaren en te zien hoe het lijf werkt, zodat we in de toekomst nog beter kunnen trainen,” aldus Gustav Iden. In de video is duidelijk te zien hoe diep Iden en Blummenfelt zelfs op training gaan…