Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman en PTO CEO’s boos, wat verdienden Big Blu en co, hoe gek moet je zijn voor de Norseman, startprocedures en meer – 3athlon Praat Podcast 149
3athlonpraat

Ironman en PTO CEO’s boos, wat verdienden Big Blu en co, hoe gek moet je zijn voor de Norseman, startprocedures en meer – 3athlon Praat Podcast 149

In de eerste 3athlon Praat van februari fileren Tim en Hans de tenenkrullende podcast episode van How They Train met een flinke discussie tussen host Jack Kelly en Ironman CEO Andrew Messick. Ook de CEO van de PTO, Sam Renouf, was boos omdat de nieuwe lokatie en datum van de Collins Cup uitlekten op 3athlon.nl en Tri-Today. Is 300.000 dollar prijzengeld nu veel of niet voor Blummenfelt en co? En hoe lang zou Kevin De Bruyne daar voor moeten voetballen? Op het artikel van vorige week over de populariteit van de Norseman kwamen enorm veel reacties. Hans en Tim bespreken hoe gek je moet zijn voor deze extreme triatlon. En de start in het ijskoude fjord doet Hans terugdenken aan wat minder geslaagde startprocedures, of hoe in het zwemmen door de eerste 200 meter te geraken en waarom er geen duatlons zijn voor tragere lopers. Beluister hieronder aflevering 149 van de 3athlon Praat podcast en vergeet niet je te abonneren: