Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gwen Jorgensen fietst en loopt weer in Old Man Winter bike rally & run in Colorado
Heel veel volk aan de start van de Old Man Winter Bike Rally & Run (foto: Old Man Winter/Eddie Clark RR)
Multisports

Gwen Jorgensen fietst en loopt weer in Old Man Winter bike rally & run in Colorado

De Amerikaanse triatlete Gwen Jorgensen kondigde onlangs aan dat ze een comeback plande in de triatlonsport en ze voegt ondertussen de daad bij het woord. De olympische kampioene triatlon van 2016 in Rio stopte een aantal jaar geleden met triatlon, stapte over naar marathon en werd ondertussen ook mama. Ze wil nu een gooi doen naar kwalificatie voor de triatlons op de Olympische Spelen, vooral met het doel om een medaille te pakken met het Amerikaanse Mixed Relay team.

Haar voorbereiding is blijkbaar begonnen, want vorig weekend deed de Amerikaanse mee aan de razend populaire Old Man Winter bike rally & run in Colorado. Jorgensen was er één van de vele honderden deelnemers. Na de fietsrace ging ze nog lopen. “Want ik ben toch een triatlete,” vermeldde Gwen op Instagram. En net op het feit dat ze zich opnieuw triatlete noemt, kwamen heel wat reacties. Haar triatlonseizoen gaat binnenkort van start met een aantal races in Nieuw-Zeeland, daarover binnenkort meer.

“Eerst gefietst, dan gelopen”

Bijzonder populaire bike rally