Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wetsuits van verschillende merken testen in Antwerpen, Leuven, Meer en Kinrooi
Een wetsuit testdag van Triathlon24.be (foto: Triathlon24.be)
Extra

Wetsuits van verschillende merken testen in Antwerpen, Leuven, Meer en Kinrooi

Het nieuwe triatlonseizoen begint met rasse schreden te naderen en dus wordt het stilaan tijd om je wetsuit voor 2023 uit te kiezen voor het zwemmen in open water. Binnenkort kan je op 4 locaties in België terecht voor de wetsuit testdagen van het Nederlandse triathlonaccessoires.nl. Zij organiseren testdagen in het Wezenberg zwembad in Antwerpen, in het binnenbad van Leuven en in april en mei kan je ook wetsuits in open water testen in Meer en Kinrooi. Wie niet kan wachten kan op 5 maart al in Maastricht terecht. Op elke locatie valt er telkens een brede waaier aan verschillende merken uit te proberen. Hieronder vind je een overzicht van alle testdagen:

Schema en kaart van alle wetsuit testdagen voor triatlon van triathlonaccessoires.nl

De wetsuit testdagen zijn vrij toegankelijk en vrijblijvend. Je betaalt dus geen entree en bent ook niet verplicht om na afloop een wetsuit aan te schaffen. Atleten kunnen de testdagen zodoende perfect gebruiken om de pakken simpelweg te testen; alle testdagen vinden tenslotte plaats in een zwembad of bij een openwaterplas, zodat je ze daadwerkelijk in het water kunt voelen. In alle gevallen staat er een team aan triathlonexperts klaar om de atleten te helpen bij het vinden van het meest geschikte wetsuit. Wel is het verplicht je even aan te melden voor de wetsuit testdagen en dat kan via de website van triathlonaccessoires.nl en door hier te klikken

Tijdens de wetsuit testdagen van triathlonaccessoires.nl heb je niet alleen de mogelijkheid om verschillende maten uit te proberen, maar is er ook de keuze uit enorm veel verschillende merken wetsuits. Zo kun je onder andere aan de slag met merken als Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2XU. “Zo vind je altijd een pak dat jou op het lijf geschreven is. Zo zoeken we naar de juiste maat, het juiste drijfvermogen en de juiste flexibiliteit.” Naast wetsuits kun je op de testdagen ook allerlei accessoires testen. Daarbij kun je denken aan zwemboeien, zwembrillen en neopreen accessoires.

Screenshot