Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wetsuit testdagen in open water in Meer en Kinrooi in april en mei
Een wetsuit testdag van Triathlon24.be (foto: Triathlon24.be)
Extra

Wetsuit testdagen in open water in Meer en Kinrooi in april en mei

Het triatlonseizoen nadert met rasse schreden en over minder dan een maand worden de eerste triatlons gehouden met zwemmen in open water. En dus is het in april en in mei het ideale moment om voor een nieuwe wetsuit te gaan. Via Triathlon24.be kan je op 23 april in de Mosten in Meer en op 7 mei in het Bastion in Kinrooi verschillende merken wetsuits testen in open water.

De wetsuit testdagen van Triathlon24.be bieden een laagdrempelige en efficiënte manier om een voor jou passende wetsuit te vinden: je kunt aan de slag met pakken van onder andere Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2XU en er lopen voldoende medewerkers rond om je te helpen bij de eventuele vragen die je hebt. Je hebt de mogelijkheid om de verschillen van alle wetsuits zelf te ervaren en daarmee ook welk pak het beste bij jou past.

Iedereen is welkom

De komende zes weken vinden er nog zeven testdagen plaats: vijf in Nederland en twee in België. Het volledige schema met de resterende wetsuit testdagen hieronder:

Kalender van de wetsuit testdagen april 2023 triathlon24

De wetsuit testdagen van Triathlon24.be zijn voor iedereen gratis toegankelijk maar aanmelden is wel noodzakelijk. Daarnaast ben je niet tot aanschaf verplicht als je deelneemt aan de wetsuit testdagen. Naast wetsuits zijn er ook tal van (zwem)accessoires te testen en kun je terecht met vragen.

Je kan je hier aanmelden bij Triathlon24.be