Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Veel te veel motors in Ironman Hamburg, triatleet van de weg gemaaid door motor

In het EK Ironman in Hamburg is een triatleet van de weg gemaaid door één van de te vele motors op het fietsparcours. De aanrijding was duidelijk te zien tijdens de live videostream van Ironman Hamburg. De kopgroep bij de mannen wordt van dichtbij gevolgd door een hele rij motards. Als een moto naar voor wil doorschuiven, knalt die vol op een triatleet die vervolgens over de weg wordt gekatapulteerd. Ook de motor is daarbij ten val gekomen. Het is ons momenteel nog niet duidelijk over welke triatleet het gaat en hoe het met deze triatleet is. Eerder kregen we al veel berichten binnen van triatleten die de wedstrijd volgden en zich afvroegen waarom er zoveel motors op het parcours zijn. Onder andere Challenge Roth wil net het aantal motors in een wedstrijd inperken, ook om de drafting voordelen tegen te gaan.