Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over The Colonel, verrassingen in Lake Placid, Red Bull in de wissel, propere Seine en van amputatie tot doping – 3athlon Praat Podcast 171
3athlonpraat

Over The Colonel, verrassingen in Lake Placid, Red Bull in de wissel, propere Seine en van amputatie tot doping – 3athlon Praat Podcast 171

Op hoogtestage in de Ardennen klinkt de 3athlon Praat podcast deze keer misschien net iets anders, maar Hans en Tim hebben weer veel om te bespreken in deze 171ste aflevering. Hans is uiteraard blij met eindelijk weer eens een overwinning van Lionel Sanders en zowel Tim als Hans werden aangenaam verrast door nobele onbekende Alice Alberts in de Ironman Lake Placid, al was de finish van Joe Skipper ook wel apart. Uiteindelijk bleek hij super diep gegaan te zijn. Superdiep is ook de Seine en dan mag het wat kosten om het olympisch zwemwater te reinigen. Verder hebben we het over de opkomende battle tussen Hans en Tim, die zich ook aangemeld heeft voor Challenge Vieux Boucau, de straffe Tour de France, Karel op de Pacific Crest Trail, het voor de Belgen geslaagde EK Jeugd, maar waar zaten de Nederlanders, en is Red Bull een nieuwe hype in de wisselzone? En we hebben het over het bizarre levensverhaal van Zuid-Afrikaans triatleet Mhlengi Gwala, van een afgezet been na een aanval met een kettingzaag tot een dopingschorsing. Dat en veel meer in de 3athlon Praat podcast 171. Zoals altijd kan je het hieronder beluisteren in de Spotify Player of via je eigen favoriete podcast kanaal. Vergeet niet je te abonneren en geniet van aflevering 171!