Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over zwarte rand aan feestelijk triatlon weekend, straffe PTO Touren, bronzen Hammers en veel meer – 3athlon Praat Podcast 175
3athlonpraat

Over zwarte rand aan feestelijk triatlon weekend, straffe PTO Touren, bronzen Hammers en veel meer – 3athlon Praat Podcast 175

Hans en Tim hadden zich voorbereid op een feestelijke aflevering van de 3athlon Praat Podcast, want er waren de afgelopen week heel wat topprestaties te bespreken, maar het succesvolle triatlonweekend werd volledig overschaduwd door het overlijden van twee triatleten in de 70.3 Ironman Ierland. Hans en Tim hebben het uitgebreid over de omstandigheden en stellen de vraag of het wel verantwoord was om te racen? Verder een heel hoofdstuk over de PTO, met het samengaan met World Triathlon voor de Long Distance wereldkampioenschappen, wat toch nog wat vragen oproept. Maar ook over de indrukwekkende prestatie van Pieter Heemeryck in de PTO Singapore. En uiteraard kunnen de Belgian Hammers niet ontbreken na hun knappe bronzen medaille op de Mixed Team Relay. Al leek de grootste ster van de afgelopen week op het olympisch testevent in Parijs vooral de Seine zelf te zijn. Dat en veel meer alweer in aflevering 175 van de 3athlon Praat Podcast. Luister hieronder in de Spotify Player en voor die paar luisteraars die het nog altijd niet gedaan hebben: abonneer jezelf en mis nooit een aflevering van de 3athlon Praat Podcast!