Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over verrassingen en denkbeeldige lijnen in Lahti, triatlonfeest in Menen en de stress van het openwater zwemmen – 3athlon Praat Podcast 176
3athlonpraat

Over verrassingen en denkbeeldige lijnen in Lahti, triatlonfeest in Menen en de stress van het openwater zwemmen – 3athlon Praat Podcast 176

Aflevering 176 van de 3athlon Praat Podcast is levensecht, echt waar, je beeldt het je niet in, dit in tegenstelling tot de denkbeeldige middellijn die in Lahti aan Lionel Sanders wellicht een WK-podium kost. Hans en Tim bespreken of er misschien een VAR nodig is in triatlon, of denkbeeldige lijnen wel in functie van de veiligheid staan en waarom Blummenfelt wel over een echte witte lijn mocht fietsen en Sanders niet over een ingebeelde. Verder hebben we het uiteraard over de verrassende Duitse suprematie, de sterke Nederlanders op het WK 70.3 Ironman en de sterke race van Taylor Knibb en was het nu Imogen of Imozjen of Imoogen Simmonds? Hans is nog maar net aan het bijkomen van een geweldig Europees kampioenschap in Menen, één van de mooiste triatlon-events in België ooit, met topprestaties van de Belgen, Europees goud voor Nederland, een uitzinnig publiek en naast de lach ook al eens een traan. Hans maakte het allemaal van dichtbij mee, zelfs het zwemparcours. Hij deed de swim familiarisation, kreeg het benauwd in het donkere water en werd drie keer overzwommen. Koudwatervrees is dus echt een ding. In Vieux Boucau krijgt hij overigens extra concurrentie van twee Belgische topatleten. Dat en veel meer in aflevering 176 van de 3athlon Praat Podcast, hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je favoriete podcast kanaal. En je bent toch allang geabonneerd, niet? 🙂 Enjoy!