Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over WK Ironman ‘van den Aldi’, Franse favorieten, mikken op 7u45 in Almere en bloedarmoede Zofingen – 3athlon Praat Podcast 177
3athlonpraat

Over WK Ironman ‘van den Aldi’, Franse favorieten, mikken op 7u45 in Almere en bloedarmoede Zofingen – 3athlon Praat Podcast 177

In aflevering 177 van 3athlon Praat kijken Tim en Hans uiteraard uitgebreid vooruit naar het super weekend dat ons op triatlonvlak te wachten staat, want in 1 en hetzelfde weekeinde hebben we zaterdag het Europees kampioenschap long distance triatlon in Almere en zondag het WK Ironman in Nice, wat Hans heeft omgedoopt tot ‘het WK Ironman van den Aldi’ omdat het niet in Kona is. Wat doet dat met de beleving? Wie zijn onze favorieten op het lastige parcours? Tim gaat voor de meer gevestigde namen, Hans trekt de kaart van de Fransen. En hoe cool was het om Niek Heldoorn bij Bob Babbitt te zien? In Almere lijken Els Visser en Menno Koolhaas de grote favorieten, met straffe uitspraken over 7u45. Verder hebben we het over het lage aantal deelnemers maar wel een snelle race in Zofingen, de World Cup van Gwen Jorgensen en Jolien Vermeylen in Valencia, de volgens Hans veel te lange video van Lionel Sanders, de rol die Talbot Cox speelt en Hans helpt Tim Van Hemel aan de zege in eigen Balen dankzij de parcoursverkenning. Dat en veel meer in aflevering 177 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren via de Spotify Player of via jouw favoriete podcast kanaal. En moeten we wekelijks blijven herhalen dat je je uiteraard mag (moet!) abonneren op onze podcast? 😉 Veel plezier: