Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen WK voor Iden en Blummenfelt, maar Noren wel superhelden in Tri-Kings animatiefilm
Triatleten Gustav Iden en Kristian Blummenfelt als Tri-Kings superhelden (foto: On)
Nieuws

Geen WK voor Iden en Blummenfelt, maar Noren wel superhelden in Tri-Kings animatiefilm

De Noorse triatleten Gustav Iden en Kristian Blummenfelt nemen dit jaar niet deel aan het WK Ironman, al reizen de twee wel af naar Nice voor sponsorverplichtingen, zoals de voorstelling van een nieuwe animatiefilm die schoenenmerk On liet maken over de twee Noren: de Tri-Kings. Kristian Blummenfelt en Gustav Iden transformeren in ‘Viking Warriors’ en duiken als echte superhelden metersdiep het water in, bekampen elkaar in een fietsduel waar overigens van non-drafting geen sprake is, en lopen dan naar een mythische finish. Je kan het zelf hieronder bekijken in het Tri-Kings filmpje: