Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg nu live op 3athlon.be: Hel van Kasterlee 2023 – Live voorstelling nieuw parcours en Q&A met Seppe Odeyn
Geen 11de zege voor Seppe Odeyn in de Hel van Kasterlee (foto: 3athlon.be)
Multisports

Volg nu live op 3athlon.be: Hel van Kasterlee 2023 – Live voorstelling nieuw parcours en Q&A met Seppe Odeyn

Op zondag 17 december staat opnieuw de Hel van Kasterlee op het programma, de zwaarste cross-duatlon ter wereld. Dit jaar schotelen Ben Van De Water en zijn team een gloednieuw mountainbike parcours voor. Volg hieronder de live voorstelling van het nieuwe parcours, de briefing en een Q&A met niemand minder dan tienvoudig winnaar Seppe Odeyn. We mogen hem alleen nog niet vragen of hij effectief aan de start komt dit jaar 🙂