Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over Lucy in Kona, de marathon van Anne, de Taylor-hype en de laatste loodjes van Hans voor Vieux-Boucau – 3athlon Praat Podcast 183
3athlonpraat

Over Lucy in Kona, de marathon van Anne, de Taylor-hype en de laatste loodjes van Hans voor Vieux-Boucau – 3athlon Praat Podcast 183

Nooit gedacht dat de naam van podcast host Hans in één adem met de wereldsterren van het WK Ironman in Kona zou vernoemd worden. Uiteraard komen Tim en Hans uitgebreid terug op het fantastische WK Ironman in Hawaii, al was het vooral voor Hans weer even wennen om het vanop afstand mee te maken. We hebben het over eindelijk Lucy Charles (en zou dat indoor trainen nu echt werken?), de geweldige marathon van Anne Haug, Laura Philipp aan de baxters, de Taylor Knibb-hype en haar 42,4 km en de last dance van Daniela en Michelle. En hoe zat het nu met Ierland op het WK Rugby? Verder natuurlijk veel aandacht voor de mooie race bij Challenge Peguera-Mallorca, al leek het fietsen (lees draften) niet zo heel mooi. En vijf dagen voor de start van Challenge Vieux Boucau surft Hans op golven van emoties, een mix tussen gezonde stress, spanning, klaar zijn en ook terugblikken op een enorm 113 naar 113 project. Dat en veel meer in Aflevering 183 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player. En als je al geabonneerd was, vind je deze uiteraard terug in je favoriete podcast kanaal. Je bent toch al geabonneerd, ja? 😉 Enjoy!