Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over Hans en zijn eerste halve triatlon finish, de emoties onderweg en nadien, een eerste Ironman winnen en spurten tot het gaatje – 3athlon Praat Podcast 184
3athlonpraat

Over Hans en zijn eerste halve triatlon finish, de emoties onderweg en nadien, een eerste Ironman winnen en spurten tot het gaatje – 3athlon Praat Podcast 184

Laten we de inleidende tekst van aflevering 184 van de 3athlon Praat Podcast beginnen met een disclaimer, want waar het 364 dagen per jaar op 3athlon.be vooral over veel andere triatleten gaat, waarvoor we het grootste respect hebben, staat deze aflevering voor het grootste deel in het teken van hét exploot van podcast host Hans. Samen met Tim analyseert hij de Challenge Vieux Boucau, zijn eerste halve triatlon, tot op het bot, van de laatste stormachtige dagen voor de race, tot de wedstrijddag zelf. Wat volgt is een uitgebreid verhaal van een eerste keer, die misschien zelfs beter is dan jeweetwelwat 😀 Over tegenstroom zwemmen, zout water binnenslikken, een niet altijd even vlakke parcours, gellekes en bidons en waar stak die derde bidon? Over een eerste halve marathon, de emoties onderweg en aan de finish, de moeilijke maar vooral de mooiste momenten én uiteraard het gevoel achteraf, de pijn in de spieren als onvergetelijk souvenir. Verder natuurlijk ook nog aandacht voor die geweldige eerste Ironman zege van Pieter Heemeryck, de ultieme sprint in Challenge Vieux Boucau en wat vinden we nu echt van het verhaal Laidlow vs Von Berg? Dat en veel meer in aflevering 184 van de Challenge Vieux Bouacu… ehhh, 3athlon Praat Podcast. Beluister het hieronder in de Spotify Player. Als je je abonneert, mis je geen enkele aflevering, dus zeker doen. En enjoy!