Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over zoeken naar olympische punten, moelijk doping onderwerp, no refund, bijna 5 dagen lopen en de week na je wedstrijd – 3athlon Praat Podcast 185
3athlonpraat

Over zoeken naar olympische punten, moelijk doping onderwerp, no refund, bijna 5 dagen lopen en de week na je wedstrijd – 3athlon Praat Podcast 185

Het was een redelijk rustige week op triatlonvlak, letterlijk en figuurlijk, want Hans getuigt in de 185ste aflevering van de 3athlon Praat Podcast over hoe je je voelt de week na je wedstrijd, als het grote doel achter de rug is en je op een ander niveau traint. Tim en Hans hebben het ook over de soms moeizame zoektocht naar olympische punten. Moet je ten koste van alles voor dat olympische doel blijven gaan? Wanneer is het genoeg? En is er een moment dat je als topsporter zegt, ik leg me er bij neer? Ook de saga tussen de Von Bergs en Sam Laidlow gaat verder, al kunnen we nog niet in detail gaan, vragen we ons wel af of er effectief vuur is bij de Ironman wereldkampioen na de rook die Von Berg verspreidt. En wie is er nu verantwoordelijk voor het terugbetalen van triatleten als een wedstrijd als Ironman Maastricht verdwijnt? En Tim en Hans vragen zich af hoeveel rondjes zij het vol zouden houden in het WK Backyard Ultra. Dat en veel meer in de 185ste 3athlon Praat Podcast, zoals altijd in de Spotify Player hieronder te beluisteren. Of abonneer je en wordt elke week op de hoogte gehouden van nieuwe afleveringen op jouw favoriete podcast kanaal. Enjoy!