Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Oud-triatleet en Atriac-icoon Jean Van Den Stock overleden
Jean Van Den Stock in actie in de kwarttriatlon van Geel in mei 2000 (foto: Jef Cleemput)
Nieuws

Oud-triatleet en Atriac-icoon Jean Van Den Stock overleden

De Antwerpse triatlonclub Atriac is in rouw want dit weekend raakte bekend dat iconisch triatleet Jean Van Den Stock vrijdag op 73-jarige leeftijd overleden is in het AZ Sint-Jan in Brugge in het gezelschap van zijn naaste familie. Jean Van Den Stock maakte als triatleet de gloriedagen van het Belgische triatlon mee eind vorige eeuw en was altijd nauw betrokken bij Atriac en bij de triatlonsport. Ook op latere leeftijd bleef hij nog lang actief bezig als triatleet. Helaas is hij op 11 november overleden.

Jean Van Den Stock was al 35 toen hij de triatlonsport leerde kennen. In 1985 deed hij zijn eerste triatlon mee, in Geel, het gevolg van een weddenschap nadat vrienden de Ironman van Hawaii op TV hadden gezien. Nadien volgde een mooie carriere van ruim 30 jaar triatlon, de laatste jaren vooral als supporter. Jean was een graag geziene figuur, niet alleen als triatleet maar ook als goedlachse en immer positieve mens. De clubliefde voor Atriac was altijd groot, net zoals zijn passie voor triatlon. Jean zal enorm gemist worden. We wensen de familie, vrienden en triatleten van Atriac allemaal veel sterkte toe.

Hier vind je het rouwbericht van Jean Van Den Stock en hier kan u online uw condoleances overmaken aan de familie.