Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Anders Hofman’s volledige triatlon op Antarctica – Project Iceman docu in premiere op Youtube
De filmaffiche van Project Iceman over de triatlon van Andres Hofman op Antarctica (foto: Project Iceman RR)
Nieuws

Anders Hofman’s volledige triatlon op Antarctica – Project Iceman docu in premiere op Youtube

Onder het motto ‘limitations are perceptions’ begon de Deense triatleet Anders Hofman aan een onvoorstelbare uitdaging: Project Iceman, een volledige triatlon op Antarctica met 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km lopen in extreme omstandigheden. Het volledige verhaal van Project Iceman, met schitterende beelden van Anders Hofman op Antarctica, is nu in een film gegoten die vanaf deze op Youtube in premiere is gegaan. Wij hebben de video hieronder ook voor je. Het lijkt ons ideaal als motivatie om te bekijken terwijl je een stevige training van twee uur hebt 😉