Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel bij Breakfast With Bob 2023 “Ik hoop op een paar mooie PTO races na Parijs”
Marten Van Riel wint 70.3 Ironman Bahrein (foto: Robrecht Paesen)
Nieuws

Marten Van Riel bij Breakfast With Bob 2023 “Ik hoop op een paar mooie PTO races na Parijs”

Hij kwam een paar dagen geleden al aan bod in het Beste van 2023 jaaroverzicht van 3athlon.be en nu mocht triatleet Marten Van Riel ook aanschuiven bij Breakfast With Bob 2023. De levende Ironman legende ontvangt normaal zijn gasten bij Hugo’s On The Rocks in Kona in Hawaii. Maar dit jaar sluit hij af met de “Not Quite Kona” editie van Breakfast With Bob 2023 om via videocall met een aantal toppers terug te blikken op het afgelopen jaar. Hij heeft het met Marten over zijn twee 70.3 Ironman overwinningen dit jaar, over de Olympische Spelen, over Marc Herremans en over de PTO Tour in 2024, waarbij Marten bewijst niet de beste pokerface te hebben 😉