Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wij wensen je in 2024 veel plezier, geluk én een dag extra zwemmen, fietsen en lopen toe!
Fun

Wij wensen je in 2024 veel plezier, geluk én een dag extra zwemmen, fietsen en lopen toe!

Op deze eerste nieuwjaarsdag van 2024 willen we jou met 3athlon.be graag de allerbeste wensen overmaken! Het wordt voor triatleten overigens een geweldig jaar. 2024 is namelijk een schrikkeljaar en telt dus 366 dagen. En dat betekent dat je een dag extra krijgt om te zwemmen, te fietsen en te lopen in 2024. Geniet er vooral van! Wij kijken alvast uit naar een sportief hoogstaand jaar, met het najagen van olympische dromen in Parijs, sterke Belgische pro’s op diverse WK’s, interessante wedstrijden in binnen- en buitenland en het alweer verleggen van grenzen. Heb jij al goed voornemens gemaakt voor 2024? Gelukkig nieuwjaar, maak er een geweldig triatlon- en duatlonjaar van!