Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitverkochte Run & Bike van BIN bijt spits af van Belgisch duursportseizoen in Vilvoorde
De Run&Bike in Vilvoorde in 2022 (foto: Didier Vandenbosch)
Multisports

Uitverkochte Run & Bike van BIN bijt spits af van Belgisch duursportseizoen in Vilvoorde

Net zoals vorig jaar is de Run & Bike van BIN, het Brussels Ironman NATO triatlonteam, dit weekeinde de allereerste duursport wedstrijd op de 2024 kalender. Sinds woensdagochtend hangt het bordje ‘uitverkocht’ bij de inschrijvingen. Alle 125 startbewijzen zijn de deur uit voor de wedstrijd die je in duo aflegt waarbij 1 atleet fietst en 1 atleet loopt. Onderweg mag je zoveel als je wil wisselen van fiets.

Het ziet er naar uit dat het opnieuw een bijzonder lastige editie zal worden. Het is niet de eerste keer dat BIN in Vilvoorde met regenval af te rekenen krijgt, maar door de aanhoudende regen van deze week zal het zaterdag 6 januari nog extra zwaar worden. De deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 16, 8 of 5 km. De inschrijvingen zijn dus volzet, maar je kan nog altijd gaan supporteren aan de Havendoklaan in Vilvoorde.

14 januari crossduatlon en Run&Bike in Nossegem

Wie zijn goeie voornemens alsnog in daden wil omzetten, kan een week later terecht in Nossegem. Op zondag 14 januari wordt naast de luchthaven van Zaventem, aan de terreinen van SK Nossegem, de eerste cross-duatlon van het jaar gehouden én er staat ook een run&bike op het programma met een aantal opvallende teams. Misschien spot je er zelfs het 3athlon.be team met Hans en Peter 😉 Alle info over de wedstrijden in Nossegem vind je op de Facebookpagina van ETZA, het Endurance Team Zaventem.