Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kijk gratis op Outside Watch: WK’s Ironman Nice en Kona gebundeld in documentaire van bijna 3 uur
Affiche van de WK Ironman documentaire (foto: Outside Watch RR)
Nieuws

Kijk gratis op Outside Watch: WK’s Ironman Nice en Kona gebundeld in documentaire van bijna 3 uur

Ironman heeft de twee wereldkampioenschappen Ironman van Nice en Kona gebundeld in 1 lange documentaire van bijna 3 uur die vanaf deze week gratis te bekijken is op Outside Watch, het online TV-kanaal waar meerdere Ironman triatlons uitgezonden worden. Het WK Ironman werd dit jaar voor het eerst op twee locaties gehouden: de mannen in september in Nice en de vrouwen ruim een maand later in Kona. We kregen prachtige triatlonwedstrijden met spectaculaire winnaars: bij de mannen zorgde Sam Laidlow voor een geweldige verrassing en bij de vrouwen was het eindelijk Lucy Charles-Barclay die haar eerste wereldtitel pakte. Het is alleszins een mooie kijktip voor tijdens de indoor trainingen op de fiets of gewoon languit op de bank natuurlijk.

Je kan de bijna drie uur durence documentaire gratis bekijken op Outside Watch. Let op: Outside Watch geeft aan dat je een (gratis) account dient aan te maken om de documentaire te kunnen bekijken. Dat is niet het geval. Door bij die melding op het kruisje te drukken, is dat niet nodig en kun je ook zonder account kijken.