Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over goede voornemens, Noorse methode, 52 jaar lopen, eerste 70.3 Ironman, nog geen CEO en PTO Tour triatlons – 3athlon Praat Podcast 194
3athlonpraat

Over goede voornemens, Noorse methode, 52 jaar lopen, eerste 70.3 Ironman, nog geen CEO en PTO Tour triatlons – 3athlon Praat Podcast 194

Het nieuwe jaar is een week oud en dus is het tijd voor de eerste 3athlon Praat Podcast van het jaar. Welke goede voornemens hebben Tim en Hans gemaakt en wie gaat wat doen op die extra trainingsdag in 2024 en hoe gaan de Strava 365’ers om met zo’n schrikkeljaar? Het is nog vroeg op het jaar maar toch hebben we al veel nieuws, over de 70.3 Ironman Pucon en Sam Long en Marta Sanchez, over Gwen Jorgensen, over Gustav Iden, zijn traject voor de Olympische Spelen en scheelt er iets aan de Noorse methode? Ook nieuws, of beter gezegd, nog altijd geen nieuws over een nieuwe Ironman CEO en hoe zit het met de nog altijd niet bekendgemaakte PTO Tour triatlons? Want eigenlijk kan je beter kiezen voor PTO dan voor Ironman om geld te verdienen, zo blijkt uit het overzicht van het prijzengeld, met de vrouwen aan de macht. Verder een nieuw triatlonteam in Nederland en Tim smokkelt ook nog het grootste komkommernieuws mee in de podcast, 52 jaar lang elke dag lopen. We gaan het allicht zelf niet meemaken. Dat en veel meer in een goedgevulde eerste Podcast aflevering van 2024. Beluister aflevering 194 van 3athlon Praat hieronder in de Spotify Player of via je favoriete podcast-player. En misschien moet je als goed voornemen voor 2024 je ook meteen abonneren op de Podcast. Enjoy!