Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over triatlon tattoos, koolhydraten, Egmond, snel lopen, lang wandelen en Lionel – 3athlon Praat Podcast 195
3athlonpraat

Over triatlon tattoos, koolhydraten, Egmond, snel lopen, lang wandelen en Lionel – 3athlon Praat Podcast 195

Ook in de tweede podcast-aflevering van 3athlon Praat van dit jaar hebben we ondanks de komkommertijd toch weer voldoende nieuws te bespreken. Uiteraard hebben we het uitgebreid over de Egmond winterklassieker met de combi van de beach race en de halve marathon. Niet alleen in Egmond waren er snelle tijden, ook in Valencia werd er razendsnel gelopen, net zoals in de Polar Bear Trail waar Tom Dumoulin en Diede Diederiks het uitstekend deden. Minder snel, wel heel lang, al was het tempo best wel hoog, bij Tim zelf die een ultra-wandeltocht deed. Hij verbruikte alleszins minder koolhydraten per uur dan Sam Long in de 70.3 Ironman Pucon. Hans heeft het over zijn tatoeages en de Ironman Hawaii tattoo van Lucy Charles-Barclay. En allicht zien we Lionel Sanders terug in de Ironman Pro Series. Dat en veel meer in aflevering 195 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of kies je eigen podcast kanaal, maar vergeet dan niet je te abonneren. Enjoy!