Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Leuke verrassing in Westrozebeke: een serre ingericht als crossduatlon bike park speeltuin
Foto Van De Week: Jonas Vanderhaeghe in de cross duatlon speeltuin in de serre in Westrozebeke (foto: Triatlon Vlaanderen/Stijn Vandecapelle)
Foto van de Week

Leuke verrassing in Westrozebeke: een serre ingericht als crossduatlon bike park speeltuin

De crossduatlon van Westrozebeke beloofde in zijn briefing aan de duatleten een verrassing op het mountainbike parcours en die verrassing bleek een tof en lekker technisch mini bike park te zijn in een plaatselijke serre. In tijden van boerenprotest belichten we graag eens de positieve kant van de landbouw 🙂 In Westrozebeke zorgden ze voor een mooie speeltuin, een overdekte nog wel, voor de cross-duatleten. Triatlon Vlaanderen fotograaf Stijn Vandecapelle posteerde zich in de serre en moest zich reppen om de snelle cross-duatleten op de foto te krijgen, want ook in de serre lag het tempo bijzonder hoog. Het levert alleszins een unieke Foto Van De Week op met de leider in de Cross Duatlon Series, Jonas Vanderhaeghe. Meer foto’s van de passage door de serre en het lopen en het mountainbiken in Westrozebeke vind je op de Facebookpagina van Triatlon Vlaanderen.