Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck over T100 Triathlon World Tour, PTO vs Ironman en Nice vs Kona – 3athlon Praat Podcast 197
3athlonpraat

Pieter Heemeryck over T100 Triathlon World Tour, PTO vs Ironman en Nice vs Kona – 3athlon Praat Podcast 197

De 197ste aflevering van de 3athlon Praat Podcast verschijnt een dag later dan gepland en dat heeft alles te maken met de bekendmaking van de gloednieuwe T100 Triathlon World Tour. Geen Tim Moria deze keer, want hij is net papa geworden. En dus nodigden we Pieter Heemeryck als centrale gast uit, één van de veertig triatleten die deel uitmaakt van de dinsdag door de PTO aangekondigde T100 series. Terwijl Tim zich ontfermt over zijn pasgeboren zoontje Sem, praat Hans met Pieter, onder andere over die T100, de wedstrijden, de afstanden, Race Ranger, de kalender, waarom Kristian Blummenfelt er niet bij is, de hoop op wildcards voor Menno Koolhaas en Youri Keulen, de PTO vs Ironman, het verschil tussen Nice en Kona, de beslissing van Lucy Charles-Barclay om niet in Nice te starten én de Ironman plannen van Pieter in 2024. Dat en veel meer in de 197ste aflevering van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder via de Spotify Player te beluisteren of via je eigen favoriete podcast kanaal. Enjoy!