Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over chasse patat op Zwift, triatleet Jelle Wallays, Hanne down under en Lucy en haar ‘fans’ – 3athlon Praat Podcast 198
3athlonpraat

Over chasse patat op Zwift, triatleet Jelle Wallays, Hanne down under en Lucy en haar ‘fans’ – 3athlon Praat Podcast 198

Tim is weer terug van zijn korte vaderschapsverlof en dus hebben we weer een Holland-België waarbij Hans natuurlijk benieuwd is naar de mening van Tim over de nieuwe T100 Triathlon World Tour en over het ontbreken van Menno Koolhaas en Youri Keulen die net buiten de top-17 van de PTO ranking vallen. We gissen over de twee mogelijk locaties én over de mogelijke plannen van Jan Frodeno. Zal hij de wereld over mogen reizen van zijn vrouw? Allicht wel, maar of dat als triatleet is, dat is een ander paar mouwen. Verder hebben we het ook over de haatreacties op Lucy Charles-Barclay’s beslissing om niet in het WK Ironman in Nice te starten. Kunnen we dan nog van ‘fans’ spreken? We vragen ons af of ex-wielrenner Jelle Wallays zich mogelijk gaat kwalificeren voor Kona. En Hans doet het volledige verhaal van Hanne De Vet Down Under, een term die ze blijkbaar iets te letterlijk opvatte, want ze ging onderuit maar werd toch knap derde in de 70.3 Tasmania. En Tim kan tussen de luiers toch nog de Tour de Zwift rijden, waarin Hans een week eerder de beginnersfout van een chasse patat maakte. Dat en veel meer in aflevering 198 van de 3athlon Praat Podcast, alweer te beluisteren in de Spotify Player hieronder of via je eigen favoriete podcast channel. Enjoy!