Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Super League Triathlon krijgt nieuwe naam in 2024
Het nieuwe logo van Supertri, de nieuwe naam van Super League Triathlon (foto: Supertri RR)
Nieuws

Super League Triathlon krijgt nieuwe naam in 2024

Nadat de PTO zeer recent uitpakte met een nieuwe merk, de T100 Triathlon World Tour, ondfergaat nu ook Super League Triathlon een volledige rebranding. Vanaf 2024 heet Super League Triathlon nu officieel Supertri. Volgens de 3 mannen achter Supertri, de Russisch-Canadese ondernemer en investeerder Leonid Boguslavsky, de Australische vroegere triatlontopper Chris McCormack en de Belgische triatlonfanaat Michael D’hulst, staan de nieuwe naam en het nieuwe logo voor entertainment, inspiratie en de toekomst van triatlon. De S in het logo staat dan weer voor de 3 onderdelen: zwemmen, fietsen en lopen, die bij Supertri regelmatig van volgorde wisselen.

Bij de aankondiging van Supertri wordt ook gesproken over een aantal toekomstige veranderingen, maar wat die precies zullen zijn, is voorlopig nog onduidelijk. Ook de race kalender voor 2024 is nog niet bekendgemaakt. Er is wel sprake van age group triatlons in Chicago en Long Beach, waar in 2028 de olympische triatlon zal doorgaan tijdens de Olympische Spelen van Los Angeles.

Meer informatie vind je op de website van Supertri.