Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over 200 keer Podcast, grenzen doorbreken, Wanaka kort en lang, Africa Cup en Sam Laidlow in Kona – 3athlon Praat 200 Podcast
3athlonpraat

Over 200 keer Podcast, grenzen doorbreken, Wanaka kort en lang, Africa Cup en Sam Laidlow in Kona – 3athlon Praat 200 Podcast

Hans en vooral Tim bereiken een mooie mijlpaal: de 200ste 3athlon Praat Podcast is een feit, daarmee meteen de langst lopende nederlandstalige triatlon podcast. Hans vraagt Tim naar de origin story van 3athlon Praat, maar er is ook veel recent nieuws, met uiteraard Els Visser op de lange afstand en Hanne De Vet op de korte afstand in Wanaka. En we verbazen er ons over dat Covid-testen nog een ding van deze tijd zijn. Dichter bij huis was het grootste nieuws de organisatie van het Nederlands kampioenschap halve triatlon in het Belgische Kanne, met voor- en tegenstanders, dus voldoende stof tot discussie. Sam Laidlow gaat zijn titel verdedigen in Kona én pikt de T100 mee. En ook ons favoriete inside joke triatloncircuit komt voorbij, we blikken zelfs vooruit naar de Africa Cup volgende week. Dat en veel meer in jubileum-aflevering 200 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd te beluisteren hieronder in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast kanaal. Enjoy!