Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over gitzwart weekend, zwemwater in Nieuwkoop, Erwin’s comeback en eerste World Cup – 3athlon Praat 201 Podcast
3athlonpraat

Over gitzwart weekend, zwemwater in Nieuwkoop, Erwin’s comeback en eerste World Cup – 3athlon Praat 201 Podcast

Tim en Hans dragen deze 201ste aflevering van de 3athlon Praat Podcast op aan de zaterdag overleden atlete Debby Gabriëls en er zit nog een extra zwart randje rond deze aflevering, want we hebben het ook over de noodlottige zondag in Gent voor twee wielerliefhebbers en bespreken de reacties daarop. Rick Sinnige, bestuurslid van de triatlon van Nieuwkoop, is te gast om één en ander te nuanceren en het te hebben over het zwemwater, NK’s, de NTB én uiteraard het Nieuwkoops Kampioenschap, met een primeur: wie wint er in 2024 de trui van Nieuwkoops kampioen? We trekken naar de andere kant van de wereld met in onze zo geliefde Africa Cup een prachtige zege van Erwin Vanderplancke, minder dan een jaar nadat hij aangereden werd. In Marokko werd helaas geen Xterra gehouden. En nog een stuk verder was er een felle en mooie strijd in de eerste World Cup triatlon van 2024 in Napier, of was het nu Neppiejer of Neejpjer? En met maart voor de deur komen er in België al drie triatlons aan. Dat en veel meer in de 201ste 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je favoriete podcast kanaal. Enjoy!