Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Michelle Vesterby Pakt uit met straffe prestatie in dubbele Ultraman triatlon in Arizona
Michelle Vesterby wint de Ultraman triatlon in Arizona (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Michelle Vesterby Pakt uit met straffe prestatie in dubbele Ultraman triatlon in Arizona

De Deense triatlete Michelle Vesterby heeft dit weekend de Ultraman Arizona gewonnen, een meer dan dubbele triatlon over 3 dagen met 10 km zwemmen, 423 km fietsen en 84 km lopen. Michelle Vesterby, die vorig jaar in de Ironman Hawaii afscheid nam als proftriatlete, deed de Ultraman vooral voor het goede doel. Ze deed het uitstekend over de ultra-afstand en pakte de overall winst met duidelijk verschil. Vesterby kwam na 24 uur 3 minuten en 9 seconden als winnares over de finish. Het verschil met de eerste man, de Amerikaan Justin Hollman was meer dan 2 uur en 20 minuten.

Uitslag Ultraman Arizona 2024