Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over autisme in triatlon, Barkley en Gent Marathons, Vetje naar Taupo en Mixed Team Relay kwalificaties – 3athlon Praat 205 Podcast
3athlonpraat

Over autisme in triatlon, Barkley en Gent Marathons, Vetje naar Taupo en Mixed Team Relay kwalificaties – 3athlon Praat 205 Podcast

Tim en Hans krijgen in deze 205de 3athlon Praat Podcast een speciale gast over de virtuele vloer, want de vroegere Almeerse triatleet Robin De Vries komt vertellen over de moeilijke mix tussen autisme en triatlon, waarbij er op zoveel moet gelet worden en je altijd in een grote groep mensen terechtkomt. Het nieuws van de week wordt uiteraard overheerst door de Barkley Marathons waarbij Hans zich luidop afvraagt of de zwaarste ultrarun ter wereld misschien niet te gemakkelijk aan het worden is. Hans getuigt dan weer van de zwaartekracht van de Grand Raid van Berismenil. Nog in eigen land was er de marathon van Gent, met een mooi PR voor Frederik Van Lierde en veel straffe triatleten zowel in de hele als in de halve marathon. Lotte Wilms pakte brons en Hanne De Vet een slot voor Taupo in een sterkbezette 70.3 Ironman Geelong. En hoe sterk bezet is de Challenge Roth bij de vrouwen? Verder hebben we het over de European Cup van Quarteira, de World Cup van Hong Kong én de Mixed team Relay deadline day van World Triathlon met voorlopig nog geen Holland-België in het vooruitzicht in Parijs. Dat en veel meer in de 205de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via je favoriete podcastkanaal. Enjoy!