Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wetsuit testdagen in open water komen er aan
Het Bastion in Kinrooi is een voorbeeld van een toegelaten open water locatie (foto: Trisport MnK)
Extra

Wetsuit testdagen in open water komen er aan

Triathlon24 houdt binnenkort zijn eerste wetsuit testdagen in open water. Met maar liefst zeventien locaties doorheen Vlaanderen en Nederland biedt Triathlon24 je dit jaar uitgebreid de kans om wetsuits van onder andere BTTLNS, Orca, Sailfish, Zone3, 2XU en Aquaman te testen. In april ben je welkom op de testdagen in open water in De Mosten in Meer, later volgen het Bastion in Kinrooi en de Blaarmeersen in Gent.

Ultieme watergevoel

In Meer, Kinrooi en Gent kunnen de wetsuits in open water getest worden. “Dan kun je met onze wetsuits dat ultieme watergevoel ervaren”, aldus triathlon24 in een reactie. “Maar ook in het zwembad kun je onze wetsuits perfect testen. Natuurlijk staat ons personeel voor iedereen klaar en kijken we altijd mee. Bij het eventueel aanschaffen van een wetsuit wil je tenslotte wel dat je gaat voor een wetsuit dat écht bij je past.”

De wetsuit testdagen van triathlon24 zijn gratis en bovenal vrijblijvend; deelnemers zijn dus niet verplicht om na afloop een wetsuit aan te schaffen. “De instapdrempel is dus lekker laag en dat is ook precies wat we willen: mensen laten kennismaken met de wetsuits die we aanbieden en iedereen de kans geven de verschillen tussen pakken te laten ervaren.”

Locaties in Vlaanderen en Nederland en België, binnen én buiten

Belgen kunnen in eigen land terecht in Meer (21 april), Kinrooi (5 mei) en Gent (11 mei). Op de laatste drie locaties wordt in open water gezwommen en in Antwerpen en Leuven wordt in een binnenbad gezwommen.

In Nederland zijn er nog testdagen in Heerenveen (14 april), Amstelveen (28 april), Vught (4 mei), Den Haag (12 mei), nogmaals Utrecht (26 mei) en nogmaals Maastricht (2 juni). In Nijmegen, Amstelveen, Vught en de tweede keren Utrecht en Maastricht wordt in open water gezwommen, terwijl de overige testdagen zich in een binnenbad afspelen.

Meer informatie via deze link. Hieronder een overzicht van alle wetsuit testdagen: