Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over haaien, handschoenen, livestream en topprestaties in Oceanside en Noren in Kona en Parijs – 3athlon Praat 207 Podcast
3athlonpraat

Over haaien, handschoenen, livestream en topprestaties in Oceanside en Noren in Kona en Parijs – 3athlon Praat 207 Podcast

Zou de 3athlon Praat Podcast ook onderbroken worden door reclames? Tim en Hans hebben het over de livestream van de 70.3 Ironman Oceanside, de prestaties van Lionel Sanders, Jelle Geens en Taylor Knibb, met of zonder handschoentjes, Braden Currie en de haaien, de teruggedraaide diskwalificaties wegens te snel fietsen, de verschillen met de T100 en een bedankwoordje aan Tim vanwege Andrew Messick, maar ook over het gesprek dat Hans had met Olav Aleksander Bu over Kristian Blummenfelt voor Parijs en Gustav Iden voor Kona. Gaat de olympische kampioen effectief minder dan 29 minuten moeten lopen over de 10 km in Parijs? Dat en veel meer in de 207de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast kanaal. Enjoy!