Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zorgt Taylor Knibb voor nieuwe triatlontrend of had ze koude handen in 70.3 Ironman Oceanside?
De Amerikaanse triatlete Taylor Knibb aan de leiding in de 70.3 Ironman Oceanside mét fietshandschoentjes (foto: screenshot 3athlon.be)
Foto van de Week

Zorgt Taylor Knibb voor nieuwe triatlontrend of had ze koude handen in 70.3 Ironman Oceanside?

De Amerikaanse toptriatlete Taylor Knibb die in volle voorbereiding op de Olympische Spelen in Parijs ook nog even een indrukwekkende overwinning pakte in de 70.3 Ironman Oceanside, de eerste halve triatlon van de prestigieuze Ironman Pro Series, maakte niet alleen indruk met haar prestaties maar ook met haar looks. Aanvankelijk dachten we dat ze een nieuwe triatlontrend wou starten. Het was immers een erg opvallend zicht dat Taylor Knibb een groot deel van de 90 km fietsen afwerkte mét fietshandschoentjes, uiteraard in dezelfde kleuren als haar trisuit en haar triatlonfiets. Het is iets wat we zelden of nooit zien in een triatlon, al was de dominantie van Taylor Knibb wel zo groot dat ze ruim de tijd had om van het zwemmen naar het fietsen te wisselen én dus fietshandschoentjes aan te trekken. Het bleek echter dat de Amerikaanse last had van koude handen, ook Patrick Lange kloeg achteraf over de lage temperaturen. Ook in St-George deed ze overigens al een keer handschoentjes aan. Benieuwd wie de nieuwe trend gaat volgen, maar het levert ons alvast een fantastische Foto Van De Week op 😀