Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Teufel introduceert de AIRY TWS 2
Gear

Teufel introduceert de AIRY TWS 2

Met de AIRY TWS 2 heeft Teufel nieuwe in-ears afgeleverd die zich voor diverse toepassingen leent. Ook voor onze trainingen dus een leuke nieuwigheid! Deze draadloze oordopjes bieden eersteklas geluidskwaliteit, onderdrukking van het omgevingsgeluid en een transparantiemodus. Wij waren dan ook benieuwd om met de nieuwe AIRY TWS 2 aan de slag te gaan.

Beter geluid

De driver van de AIRY TWS 2 is met een diameter van 10 millimeter bijna twee keer zo groot als zijn voorganger. Wij vroegen ons uiteraard af of deze upgrade dan ook hoorbaar is en wanneer we het eerste model snel afwisselden met de nieuwe TWS 2 konden we zeker de betere basprestaties hier onderscheiden. Let wel, deze bij de TWS 1 waren zeker ook al dik in orde.

Daarnaast beschikken deze in-ears ook over zowel Active Noise Cancelling als de de transparantiemodus. Bij de transparantiemodus merken we zeker op dat het omgevingsgeluid duidelijk hoorbaar is, bij een indoor workout lieten we de tv even op de achtergrond spelen en daar konden we makkelijk de conversatie volgen. De Active Noise Cancelling (ANC) is ook een leuke toevoeging maar verwacht hier wel niet dezelfde prestaties als dat van een grotere hoofdtelefoon, het resultaat blijft dus relatief en is naar onze mening ook geen reden waarom je in-ears zou kopen. Is dit wel een belangrijk issue, dan raden we het real blue gamma aan van teufel waar de in-ears een toch wel betere ANC-functie hebben.

Meer comfort en langere duur

Gebruikers kunnen de belangrijkste functies zoals afspelen, pauzeren, volgende/vorige nummer en de afwisseling Active Noise Cancelling / Transparantiemodus direct bedienen door met hun vingertop de draadloze oortjes te beroeren. En om het geluid helemaal top te maken voor jouw oren levert Teufel ook bij deze AIRY TWS 2 siliconen bartips in vijf verschillende maten zodat je deze in-ears perfect kan configureren naar jouw oren om zo het beste geluidspotentieel na te streven.

Teufel spreekt over een werkduur van ongeveer negen uur of een vijftal uur wanneer je de ANC activeert. Wij hebben dit niet echt in detail bestudeerd maar na enkele workouts binnen alsook een fietssessie op de rollen van een tweetal uur konden we nog steeds blijven genieten van onze favoriete playlist. De handige laadetui die standaard wordt meegeven zorgt er ook gewoon voor dat je oortjes steeds opnieuw worden opgeladen dus wanneer je deze wekelijks in het stopcontact steekt zou er nooit een probleem moeten zijn.

Meer kleuren

De AIRY TWS 2 is via teufelaudio verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro in de kleuren Pure White, Night Black, Ruby Red, Sage Green en Space Blue.