Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Verkenning zwemparcours en PEAKS wetsuit testdag in Damme
Extra

Verkenning zwemparcours en PEAKS wetsuit testdag in Damme

Op zondag 19 mei wordt de Viven kwarttriatlon van Damme gehouden en zaterdag 11 mei biedt de organisatie je al de kans om het zwemparcours aan de Syphon in Oostkerke te verkennen. Je kan tussen 14 en 17 u. het zwemwater al eens proberen én je krijgt de mogelijkheid om de verschillende soorten PEAKS wetsuits te testen. De Belgische wetsuits, onder andere door olympische triatleten Marten Van Riel en Jolien Vermeylen en long distance triatleet Pamphiel Pareyn gedragen, kunnen overigens ook gehuurd worden voor het zwemonderdeel van de Viven kwarttriatlon van Damme.

Je kan je testmodel van de PEAKS wetsuit nu al reserveren voor Damme op de website van Blue Globe Sports. Ook voor de huur van de wetsuits kan je terecht op dezelfde website. De kwarttriatlon van Damme is overigens volledig uitverkocht.