Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over city triatlons, liever non-drafting en is het Norway of No Way in Mallorca en Yokohama? – 3athlon Praat 212 Podcast
3athlonpraat

Over city triatlons, liever non-drafting en is het Norway of No Way in Mallorca en Yokohama? – 3athlon Praat 212 Podcast

Na alweer een goedgevuld medisch bulletin, met gelukkig beterschap bij Hans maar een pijnlijke elleboog bij Tim, hebben we in onze 212de palindroom aflevering van de 3athlon Praat Podcast alweer heel veel te bespreken. Tim haalt de cijfers erbij van de poll op 3athlon.nl en daarin blijkt dat ruim 80% non-drafting in (long distance) triatlons will behouden, ondanks het vele stayeren. En de drafters? Zouden dat dan die overige 20 procent zijn? 😉 Hans amuseerde zich in de city triatlons, met een groot deel van de familie Heemeryck in Leuven aan de finish. Drie broers en 1 zus, ze zouden zomaar een battle aan kunnen gaan met de broers Scheltinga. En alle ogen waren gericht op Mallorca en Yokohama, ook dankzij de retour van de Noren. Maar het was eerder No Way dan Norway 😉 We bespreken de olympische kansen en hoe de Belgische pers in haar berichtgeving niet aan bronvermelding doet, de Mixed Team Relay in Huatulco en de next generation Belgian Hammers in Caorle. Dat en veel meer in een goedgevulde 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete podcast kanaal. Enjoy!