Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Youtube-wielrenner Bas Tietema doet eerste triatlon en maakt zelfde Ironman-belofte als Mathieu
Josse Wester (r) feliciteert Bas Tietema met zijn finish in hun eerste triatlon (foto: 3athlon.be)
Fun

Youtube-wielrenner Bas Tietema doet eerste triatlon en maakt zelfde Ironman-belofte als Mathieu

Youtubers en wielrenners Bas Tietema en Josse Wester, bekend van Tour de Tietema, hebben vorige week hun triatlondebuut gemaakt. Het was de tweede aflevering van een nieuwe reeks waarbij de twee elkaar uitdagen in verschillende sporten. Los van de hilarische reportage van hun eerste keer zwemmen, fietsen en lopen, krijgt het youtube filmpje nog een staartje. Nadat Mathieu van der Poel bij Average Rob al een keer beloofde dat hij bij 42.000 likes een Ironman zou doen, ontlokt Josse nu dezelfde uitspraak aan Bas Tietema, maar dan bij 25.000 duimpjes. De kopman van Tour de Tietema, die tegenwoordig ook hun eigen wielerteam hebben, mag de trainingen alvast beginnen opvoeren want op het moment van publicatie staat de teller al op bijna 100.000 views en meer dab 20.000 likes.