Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik van Lierde neemt ploegmaats op sleeptouw
Nieuws

Frederik van Lierde neemt ploegmaats op sleeptouw

LTTL St Vith

De vrolijke Oilservice bende… Zoek de wereldkampioen… (foto: LTTL)

Hij mag dan wel wereldkampioen Ironman zijn, Frederik van Lierde is wel zijn eigenste zelf gebleven. In het teamweekend van LTTL in Sankt-Vith voelde hij zich niet te beroerd om het kopwerk te doen en zijn ploegmaats tijdens het fietsen op sleeptouw te nemen. De Oilservice bende amuseerde zich blijkbaar goed in de Ardennen. En het opvallendste feit was dat Pieter Heemeryck probleemloos meefietste. “Blij dat ik mee heb kunnen knallen. De polsen genezen voorspoedig, dus ik ben tevreden”, aldus Pieter, die vorige week nog door een auto geschept werd. Gelukkig was de schade aan zijn Cervelo P3 groter dan aan zijn lichaam.

Alleen Dennis Devriendt ontbrak op de afspraak, maar die keerde pas dit weekend terug bij zijn gezin na vijf weken missie met Defensie in Centraal Afrika. Hij zal er wel bij zijn op het Belgisch ploegenkampioenschap op 1 mei.