Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Brussels expo maakt zich op voor Triathlon World
Nieuws

Brussels expo maakt zich op voor Triathlon World

Het begint stilaan een klassieker te worden. Al enkele jaren wordt in Brussel Triathlon-World georganiseerd, een beurs met extra aandacht voor de 3 disciplines afzonderlijk. Ook dit jaar zal zondag 15 november Brussels Expo weer in het teken staan van triatlon. Op de beurs worden o.a. fietsen, sportkledij, trainingsmaterialen, wedstrijden en sportvoeding voorgesteld.

Ontmoet toppers
Het Uplace-BMC triatlonteam zal zondag vertegenwoordigd worden door Bart Aernouts en Sofie Goos. Vanaf 11u kan je samen met hen in het Triathlon-World zwembad springen waar ze hun tips, tricks en advies zullen meegeven. Later op de dagn kan je ook hun BMC fietsen testen en staat er een signeersessie op het programma.
Ook Frederik Van Lierde, die helaas zijn wereldtitel niet kon verlengen, zal aanwezig zijn. Zo begeleid hij mee de jongste atleten tijdens de TW Kids Run.

Actief
Klassiek worden op Triathlon-World de hele dag door verschillende lezingen gegeven. Ook dit jaar staan er weer onderwerpen rond screening, trainingsleer, techniektraining en voeding op het programma. Daarnaast worden op de beursvloer workshops rond core en looptechniek gegeven.

Triathlon-World staat intussen ook bekend om zijn loopwedstrijd en run & bike. Zowel voor de kids als de oudere atleten zijn er wedstrijden voorzien. De atleten vertrekken vanop de beursvloer en lopen in de groene zone rondom de Heizel en het Atomium. Voor de veiligheid wordt de (gratis) TW kids run gelopen op de piste van het Koning Boudewijnstadion.
Daarnaast staat op de beursvloet een “fun” parcours voor de kids paraat, waar hun motorische vaardigheden getest worden.

Ranking
Sinds enkele jaren is Triathlon-World ook de afsluiter van de nationale rankings. Vanaf 13u worden de winnaars van de verschillende klassementen gehuldigd. Atleten die voorkomen in de ranking, kunnen ook een naturaprijs oppikken aan de VTDL stand. Dit jaar zullen atleten van de Waalse federatie nu ook hun slotevent op de beurs hebben.

Tickets
Tickets zijn nog te koop via triathlon-world.be In voorverkoop kosten deze 10 euro, of 5 euro voor personen tussen 12 en 16 jaar. Kinderen mogen gratis binnen. Zoals ieder jaar zijn er echter code’s te vinden die je 2 euro k
2 euro korting kunnen opleveren. We raden aan eens een kijkje te nemen op de Facebookpagina van Triathlon-World 😉

Het volledige programma is overigens te raadplegen op de website van Triathlon-World, http://www.triathlon-world.be/nl/content/programma-2015