Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BK Beermile (proper) in beeld
Nieuws

BK Beermile (proper) in beeld

Het Sportoase 3athlon.be BK Beermile was een succes over de volledige lijn. De vele supporters zorgden voor een warme sfeer, de in grote getale opgedaagde journalisten (meer dan tijdens de gemiddelde triatlon binnen het seizoen, echt waar) genoten van het losse karakter van dit ludieke eindseizoensevenement. En de toppers maakten in de finalereeksen zowel bij de mannen als bij de vrouwen de verwachtingen meer dan waar. Wie er niet bij was, kan bij deze het BK Beermile nog eens herbeleven met de beelden van de topreeksen. En gelukkig werd er voldoende censuur toegepast. Op deze propere beelden blijven we dan ook bespaard van het finishmomentje van Lukas Bosmans, al zien we bij de dames aan het einde van het filmpje wel wat vier bekers Cava tot gevolg hebben… 😉