Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wahoo/Zwift testdag bij BMC Concept Store
Gear

Wahoo/Zwift testdag bij BMC Concept Store

Wahoo-Zwift-Station-Sigma-Sport

Zaterdag 23 juni is er een Wahoo/Zwift testdag bij de BMC Concept Store in Eke, bij Nazareth, langs de N60 Gent-Oudenaarde. De testdag begint om 10 u. en je kan bij BMC terecht tot 17 u. om zelf te ervaren hoe het is om indoor op de Wahoo Kickr te trainen in combinatie met de indoor fiets training game Zwift. Wij waren in Hawaii getuige van de nieuwste versie van Zwift, die je nu in de gelegenheid stelt om je trainingsprogramma’s in de game te verwerken. En tussendoor kan je het tegen je vrienden virtueel opnemen en gaan voor de gele, groene of bolletjestrui. Benieuwd? Dan zien we je misschien zaterdag in Eke…

Wahoo Zwift BMC flyer