Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwemtechniek training?…
Foto van de Week

Zwemtechniek training?…

FVDW Marten Van Riel schuifaf Tommy Zaferes
Marten Van Riel laat zich glijden (foto: Tommy Zaferes)

“Het is met water, dus dat telt ook als zwemmen, hé?” reageerde Marten Van Riel vanop zijn trainingsstage in Playitas op Fuerteventura. Marten wordt er samen met de andere wereldtoppers van Joel Filliol klaargestoomd voor het olympische seizoen 2016. In het gezelschap van onder andere Mario Mola, Kyle Jones, Emma Jackson en Katie Zaferes (wat meteen Tommy Zaferes als fotograaf verklaart) wordt er flink gezwommen, gefietst en gelopen, zoals op de meerderheid der foto’s te zien is. En toch slagen we erin deze specifieke techniektraining als Foto Van De Week uit te kiezen 🙂 Al mag die elleboog iets hoger Marten 😉

Om het goed te maken, nog een extra foto van Marten tijdens één van de echte zwemtrainingen:

Marten Van Riel zwemtraining Tommy Zaferes
Marten Van Riel open water zwemtraining Playitas (foto: Tommy Zaferes)