Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Test alle 2018 modellen van Huub, Sailfish en Zone3
Gear

Test alle 2018 modellen van Huub, Sailfish en Zone3

Zone3 advance vision

Running Center Brugge/Hulste en hun online site Tricenter staan bekend voor hun ruime aanbod aan wetsuits. Op vrijdag 27 april bieden ze je de kans om alle nieuwe 2018 modellen van drie vooraanstaande wetsuit merken te testen. Zowel van Huub als van Sailfish en Zone3 bieden Filip en zijn team verschillende testpakken ter beschikking van de triatleten uit de 2018 collectie. Plaats van gebeuren is het Lago zwembad Olympia in Brugge. Wie ter plekke een wetsuit aanschaft, kan er ook nog gouden zaken doen.

“We bieden uitzonderlijke ‘early season’ condities voor triatleten die in Brugge meteen een wetsuit aanchaffen,” vertelt Filip van 3athlon.be partner Running Center/Tricenter. “De atleten zijn welkom vanaf 18u30. Tot 20u30 bieden we de gelegenheid om vrijblijvend alle modellen van Huub, Sailfish en Zone3 te testen en met elkaar te vergelijken.” De wetsuit-testen worden begeleid door experts die al je vragen beantwoorden en samen met jou de juiste keuze maken. Het ideale moment om de nieuwe Zone3 Advance en Vision te testen overigens…

Het Lago zwembad Olympia in Brugge vind je aan de Doornstraat 110 in Brugge.

Tricenter wetsuit dagen