Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Aernouts 3de in 70.3 Barcelona, Lintermans wint age group
Bart Aernouts 3de in Barcelona: (foto: 3athlon.be/Ingo Kutscheà
Nieuws

Aernouts 3de in 70.3 Barcelona, Lintermans wint age group

Bart Aernouts 3de in Barcelona: (foto: 3athlon.be/Ingo Kutscheà
Bart Aernouts 3de in Barcelona: (foto: 3athlon.be/Ingo Kutscheà

In de 70.3 Ironman van Barcelona heeft Bart Aernouts voor een topprestatie gezorgd. Achter een ongenaakbare Javier Gomez hield de VifitSport-BMC triatleet een stevige inhaalrace. Die bracht hem naar de derde plaats in een sterk bezet deelnemersveld. Koen Lintermans zorgde voor de kers op de taart door als 7de age grouper naar goud te lopen bij de M35.

Gomez ging in Barcelona van start tot finish aan de leiding en liet geen spaander heel van de concurrentie. De Spaanse topper haalde het bijzonder vlot in 401’39. Meer dan drie minuten later kwam een sterke David McNamee als tweede binnen in 4u04’46. Bart Aernouts werd achter zijn ex-ploegmaat derde in 4u06’40. De Nederlander Milan Brons werd knap tiende in 4u16’21.

Bij de vrouwen was er nog meer succes voor het Belgisch internationale profteam van VifitSport-BMC. Emma Pallant pakte de overwinning in 4u32’54. Ze haalde het voor Fenella Langridge en Eva Wutti.

Koen Lintermans blijft het goed doen. De marketing event manager van Chimay werd 7de age grouper overall en pakte de winst bij de M35 in een tijd van 4u33’22. Felix Bufkens werd 9de bij de age groupers, goed voor een 4de plaats bij de M25 in 4u33’54. Charles Leduc van ETZA werd knap zesde bij de M60 in 5u45’05. Bij de vrouwen werd Floor Martens tweede bij de F18 in 5u45’45.