Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Stap mee af in ‘Gare Centrale’
Gare Centrale

Stap mee af in ‘Gare Centrale’

Reporter Gert-Jan opent de deuren van zijn nieuwe reeks ‘Gare Centrale’

Middenin beide olympiades is het even tijd om een korte tussenstop te houden. Het oude stationspand Gare-C in Oudenaarde is daarom de perfecte halte tussen Rio en Tokio om onze Nationale helden van de triathlonwereld met enkele vragen te bestoken. Hoe zij terugkijken op Europees brons, hoe zij hun olympische droom voor ogen zien en wat ze zouden aanvangen met hun leven zonder triathlon kan je nu bekijken in deze vierdelige reeks. Schuif samen met Gert-Jan de voeten mee onder tafel en geniet mee van onze halte in… Gare Centrale.

Na ‘De Rit’ is Gert-Jan begonnen aan zijn 2de reportagereeks voor 3athlon.be . Samen met de crew van Be Movi sloeg hij de handen elkaar om met ‘Gare Centrale’ dit nieuw concept uit de mouw te toveren. Kosten nog moeite werden gespaard om een topinterview te laten plaatsvinden met ‘The Belgian Hammers’. Ook Ien Vitse van ‘Food For Athletes’ sprong mee op de wagon om met haar kook skills voor de nodige bevoorrading te zorgen gedurende deze filmdag. Het resultaat van dit alles kan je vanaf morgen iedere maandag volgen op 3athlon.be .

DSC04597 DSC04599   DSC04655 DSC04702