Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Paratriatleet Jan-Willem Verhaegen wil doorgaan, crowdfunding voor fiets
Nieuws

Paratriatleet Jan-Willem Verhaegen wil doorgaan, crowdfunding voor fiets

Naar aanleiding van ons artikel over paratriatlon afgelopen week, waarin we meldden dat paratriatleet Jan-Willem Verhaegen wou overstappen naar de marathon, heeft Jan-Willem besloten toch door te gaan met triatlon. “Naast het sportieve aspect, is vooral het financiële aspect te zwaar. Maar het zou zonde zijn om daarom deze mooie sport te verlaten…” Daarom is Jan-Willem een crowdfunding begonnen.

Het doel is om 5.000 € bij elkaar te krijgen voor een nieuwe fiets. Zoals je op de foto kan zien, gaat het om een aangepaste driewieler en dat kost geld. Zijn huidige driewieler heeft het begeven op training en zijn aangepaste stadsfiets werd ook al twee keer gestolen in Leuven. Wij willen graag Jan-Willem opnieuw in triatlonwedstrijden zien en steunen hem alvast met zijn crowd-funding actie.

Help Jan-Willem aan een nieuwe fiets, doneer hier!