Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgen in beeld in race video wereldbeker Cape Town
Nieuws

Belgen in beeld in race video wereldbeker Cape Town

Erwin Vanderplancke en Christophe De Keyser waren zondag de eerste Belgische triatleten die het 2019 seizoen openden in het ITU world cup circuit. In de race video van de wereldbeker triatlon in Cape Town zijn de twee Belgen mooi in beeld als initiatiefnemers in de achtervolging op de kopgroep. Erwin werd knap achtste en was daar uiteraard blij mee, Christophe was ontgoocheld na de 32ste plaats.

Voor Erwin Vanderplancke was het een mooie dag in Zuid-Afrika. Het seizoen starten met een achtste plaats en dat tussen een groot aantal toppers, het deed duidelijk deugd. De franstalige kranten besteedden er vandaag ook heel wat aandacht aan, helaas was dat bij ons in Vlaanderen wat minder.

Wow !! How to start very well the season 2019 !! Top 8 in WC Cape Town ! What a race 😍😍😍 let’s go to train again in Rio…

Geplaatst door Erwin Vanderplancke op Zondag 10 februari 2019

Bij Christophe De Keyser overheerste de ontgoocheling. Al kreeg hij op Facebook veel opbeurende commentaren. En ook wij zijn ervan overtuigd dat zijn tijd nog wel komt dit seizoen.

Not how i wanted to start the year.Had a terrible day from start to finish at Cape town world cup😭never found my rythm. Too dissapointed to analyse what went wrong. 📸 Viviane's Logbooklet

Geplaatst door Christophe De Keyser op Zondag 10 februari 2019