Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win twee starttickets en hotel overnachtingen voor Ironlakes Tri
Nieuws

Win twee starttickets en hotel overnachtingen voor Ironlakes Tri

Op zondag 22 september 2019 staat de gloednieuwe volledige triatlon Ironlakes Tri bij de Lacs de l’Eau d’Heure op het programma. De inschrijvingen lopen vlot binnen, maar wij bieden je graag de kans om gratis aan de volledige of de halve triatlon deel te nemen. Al wat je moet doen is dit bericht op facebook delen en je compagnon de route taggen.

De organisatie van de Ironlakes Tri stelt twee startbewijzen ter beschikking, inclusief twee hotelovernachtingen in een dubbelkamer in het Golden Lakes Hotel. Je mag zelf kiezen voor welke afstand je een startticket wil bemachtigen, de wedstrijd is namelijk geldig voor zowel de volledige als de halve triatlon. Op de volledige triatlon zijn er overigens al meer dan 150 triatleten ingeschreven. Alle info over de Ironlakes Tri vind je op hun website, waar je ook rechtstreeks kan inschrijven.

Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 5 maart 12u30. Uit alle deel- en tagacties kiest een onschuldige kinderhand op onze redactie via lot-trekking de winnaars. Die worden dinsdag 5 maart in de namiddag op 3athlon.be bekendgemaakt.